Tran z wątroby dorsza posiada nienasycone kwasy tłuszczowe (EPA, DHA) oraz witaminy A i D. Składniki te są niezbędne do poprawnej funkcji organizmu, zwłaszcza w okresie wzrostu i wzmożonego zapotrzebowania. Wchodzące w skład tranu nienasycone kwasy tłuszczowe zmniejszają stężenie cholesterolu we krwi i zapobiegają chorobom serca. Witamina A wpływa na poprawę wzroku, a witamina D poprawnie działa na wzrost zębów i kości.
używanie:
2 razy dziennie po 2 kapsułki w trakcie posiłków
wskazania:
Profilaktyka i uzupełnienie niedoborów witaminy A i D.
Poprawa wytrzymałości
Uwaga!
długofalowe przyjmowanie witaminy A może prowadzić do uszkodzenia wątroby, dlatego preparaty zawierające tran należy stosować w cyklach 2-3 miesięcznych z kilkutygodniowymi przerwami w wykorzystywaniu.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Tran GAL z vit.A,D 100 kapsułek. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.