style="FONT-SIZE: 11pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 115%; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: PL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA"> style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">
komponenty style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL">maca
(korzeń) w proszku* 100% (*certyfikowany komponent
naturalny)
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL">
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL">OPIS:
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL">naturalny
sproszkowany korzeń maca od setek lat stanowi podstawowy składnik diety w krajach
Ameryki Południowej. Swoje cenne właściwości zawdzięcza m.in. Skomplikowanym warunkom
uprawy. Jest rośliną występującą na najwyższych partiach gór. Ma delikatnie
słodki, korzenny smak. Znamionuje się wysoką zawartością błonnika.
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL">
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL">ZALECANE
SPOŻYCIE
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-fareast-language: PL"> style="mso-spacerun: yes"> ok. 5 g (niepokaźna łyżeczka) dziennie z wodą
albo ulubionym napojem. Polecamy również do koktajli, soków, sałatek, surówek,
jogurtów, deserów albo jako mąkę do domowych wypieków. Maca nadaje się także jako
element nadzienia albo jako posypka.
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Wartość
energetyczna - 1564 kJ / 369 kcal
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Tłuszcz
- 1,3 g,
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Węglowodany
- 76 g,
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">w
tym cukry - 24 g
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Błonnik
- 6,7 g
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Białko
- 10 g
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Sól
- 0,05 g
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Open Sans','sans-serif'; LINE-HEIGHT: 150%">Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.
style='FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: "Open Sans",sans-serif; LINE-HEIGHT: 150%'>INFORMACJAstyle='FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: "Open Sans",sans-serif; LINE-HEIGHT: 150%'>
style='FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: "Open Sans",sans-serif; LINE-HEIGHT: 150%; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-fareast-language: EN-US'>Cyfra
na końcu nazwy minimalistycznca określa numer brygady Bio Planet odpowiedzialnej za
konfekcjonowanie tego surowca. Style='FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: "Open Sans",sans-serif; LINE-HEIGHT: 150%'>
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kapsułki na poziom cukru bio 34,8 g (60 szt.). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.